Biträdande jurist inom Private M&A

På KANTER arbetar vi med högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning inom Corporate/M&A, immaterialrätt/IT och tvistlösning. Hos oss är det av yttersta vikt med ett bra arbetsklimat, god kollegialitet och delaktighet från alla medarbetare. Vi rekryterar långsiktigt och bevisar dagligen att det är möjligt att kombinera en utvecklande och spännande karriär på advokatbyrå med en hållbar arbetsmiljö.

Vi erbjuder

Vi är övertygade om att mindre och mer initierade team ger bättre resultat för våra klienter – du förväntas därmed ta ett stort ansvar med mycket klientkontakt från start. Vi är en platt organisation där alla medarbetare ges insyn i verksamheten och kan få egna ansvarsområden. Kort sagt, hos oss på KANTER erbjuds du ett utvecklade arbete i en stimulerande arbetsmiljö.

Transaktionsverksamheten hos KANTER är ständigt topprankad och har ett särskilt fokus på private equity.

Vi söker

Vår privata transaktionsverksamhet växer och vi söker nu ytterligare minst en biträdande jurist. Hos oss är personlighet viktigast, men vi ser gärna att du som söker har arbetat några år på advokatbyrå och/eller har erfarenhet av transaktionsprocesser. Du har goda akademiska meriter, affärsmässighet och en personlighet som ligger i linje med våra värderingar och vår företagskultur. Vi vill knyta till oss personer som är skickliga jurister och samtidigt har de personliga egenskaper vi söker; samarbetsförmåga, prestigelöshet och engagemang. 

Perfect match?

I denna rekrytering samarbetar vi med CK Legal Search, ansvarig rekryteringskonsult är Cecilia Källström, tel. 076 617 09 48. Urval sker löpande så skicka in din ansökan här så snart som möjligt. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!