HR-ANSVARIG

På KANTER Advokatbyrå arbetar vi med högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning inom Corporate/M&A, immaterialrätt/IT och tvistlösning. Hos oss är det av yttersta vikt med ett bra arbetsklimat, god kollegialitet och delaktighet från alla medarbetare. Vi rekryterar långsiktigt och bevisar dagligen att det är möjligt att kombinera en utvecklande och spännande karriär på advokatbyrå med ett hållbart arbetsliv.

Vi erbjuder

KANTER växer och vi söker nu en junior HR-ansvarig med tillträde så snart som möjligt. Som HR-ansvarig hos oss arbetar du verksamhetsnära med frågor inom hela det operativa HR-området. Tjänsten innefattar bland annat löpande administration rörande byråns medarbetare, rekrytering och annonsering, employer branding, pre-, on- och offboarding, lönekoordinering, utveckling av HR-verktyg samt framtagning av förslag till policys och riktlinjer. Du är ett bollplank till medarbetare och partners i den dagliga operativa verksamheten och ansvarar för att driva utvecklingsprojekt med syftet att etablera och stärka byråns HR-funktion.

Utöver HR-uppgifter innefattar rollen visst arbete inom kommunikation. Du kommer att vara organisationen behjälplig bland annat i att driva utvecklingen av våra sociala medier och webb, skapande av nytt marknadsföringsmaterial och koordinering av arbete med event för våra klienter och studenter. 

Sammanfattningsvis ska rollen verka för att sätta upp, implementera och förvalta hållbara verktyg, processer och rutiner för alla våra medarbetare. För rätt person finns stora möjligheter att vara med och forma byråns framtida HR-funktion.  

Vi söker

Vi söker dig som har en akademisk examen inom personal-/beteendevetenskap eller likvärdig utbildning. Vidare vill vi att du har 2–3 års erfarenhet av operativt HR-arbete och/eller erfarenhet av rekryteringsarbete. Det är meriterande om du har vana av att arbeta på advokatbyrå eller inom annan konsultverksamhet. Vi vill att du som söker har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. För att trivas i rollen bör du uppskatta att arbeta såväl självständigt som i mindre team i en bred roll. Du besitter hög integritet och har god förmåga att skapa förtroende och långsiktiga relationer.

Perfect match?

Skicka fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev samt relevanta betyg och intyg) till career@kntr.se senast den 30 november 2023. Urval sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor angående tjänsten besvaras av Sarah Tabrizi, COO, på tabrizi@kntr.se.

Varmt välkommen med din ansökan!