Nyexaminerad jurist till kanter

På KANTER Advokatbyrå arbetar vi med högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning inom Corporate/M&A, immaterialrätt/IT och tvistlösning. Hos oss är det av yttersta vikt med ett bra arbetsklimat, god kollegialitet och delaktighet från alla medarbetare. Vi rekryterar långsiktigt och bevisar dagligen att det är möjligt att kombinera en utvecklande och spännande karriär på advokatbyrå med ett hållbart arbetsliv. 

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att arbeta brett inom flera olika rättsområden, där du stödjer olika expertgrupper på byrån under din första tid som examinerad jurist. Vi tror på att mindre och mer initierade team ger ett bättre resultat för klienten – på KANTER arbetar du därför nära delägare och mer seniora biträdande jurister med chans till klientkontakt från start. Efter ett par års erfarenhet får du möjlighet att inrikta dig mot ett eller ett par juridiska områden.

Vi söker

KANTER växer och vi söker nu en nyexaminerad biträdande jurist med tillträde i början av 2024. Vi vill att du som söker har mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift. Du har goda akademiska meriter, affärsmässighet och en personlighet som ligger i linje med våra värderingar och vår företagskultur. Vi vill knyta till oss personer som är skickliga jurister och samtidigt har de personliga egenskaper vi söker; samarbetsförmåga, prestigelöshet och engagemang. 

Perfect match?

Skicka fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) till career@kntr.se senast den 30 november 2023. Urval sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Frågor angående tjänsten besvaras av Sarah Tabrizi, COO, på tabrizi@kntr.se, tel. 070 558 93 00 eller av Caroline von Heidenstam, Partner, på heidenstam@kntr.se, tel. 070 661 57 60.

Varmt välkommen med din ansökan!