Tvistlösning

KANTER Advokatbyrå söker ny kollega inom tvistlösning

KANTER är en advokatbyrå med huvudsakligt fokus på Corporate/M&A, immaterialrätt/IT och tvistlösning. På KANTER arbetar vi med högkvalitativ rådgivning. Hos oss är det av yttersta vikt med ett bra arbetsklimat, med kollegialitet och delaktighet från alla medarbetare. Vi bevisar dagligen att det går att kombinera ett jobb med utvecklande och spännande ärenden med en hållbar och jämställd arbetsmiljö. Vi vill därför knyta till oss personer som är skickliga jurister men som samtidigt har de personliga egenskaper vi söker; samarbetsförmåga, prestigelöshet och engagemang – för juridik, människor och affärer.

Vår tvisteverksamhet växer och vi söker därför en biträdande jurist med 1-3 års erfarenhet av arbete med tvistelösning, gärna notariemeriterad. För oss är personen viktigast och tillträdesdatumet är därför flexibelt.

Givet vår storlek och struktur kommer du att arbeta nära delägare och mer seniora biträdande jurister då vi tror på idén att mindre men mer involverade och engagerade team ger ett bättre resultat för klienten. Detta innebär givetvis också att du redan från start kommer att ha klientkontakt. Kort sagt, hos oss på KANTER erbjuds du en mycket stimulerande karriär som affärsjurist.

Vi vill att du som söker har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift, goda akademiska meriter, affärsmässighet och en personlighet som ligger i linje med våra värderingar och kultur.

Skicka in dina fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis, relevanta betyg och intyg) till career@kntr.se senast den 4 september 2022. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

För mer information angående tjänsterna vänligen kontakta Maria Shamoun shamoun@kntr.se, tel. 08-407 37 52 eller Fredrik Elmér, tel. 08-407 37 09, e-mail: elmer@kntr.se.

Välkommen med din ansökan!